Povestea noastra

JANTELE TALE

Cum ar fi sa avem toti aceeasi pantofi? Iti oferim un serviciu unic! Descopera noul TAU set de jante! Cu adevarat la comanda! Orice stil, orice culoare, pentru orice masina! Limita este doar imaginatia TA! Bine, de aici intervine Marius!

De ce Marius Designhaus

Mai important decat faptul ca suntem o firma de tuning, producatori de jante si body-kituri, suntem o Casa de Design! Pe primul loc in abordarea artei modificarilor unei masini este estetica! Compania Marius Designhaus ia nastere in primul rand de la dorinta de a crea frumusete!

Marius Dumitrascu

Fondatorul companiei, omul din spatele numelui.

Am decis sa incep acest drum dupa o lunga perioada in care am activat in industria tuningului ca designer. In tot acest timp am observat o lipsa de atentie asupra clientului, care nu este consiliat aproape niciodata cand vine vorba de partea estetica. Ideea pe care se merge, din pacate, de cele mai multe ori, este: clientul trebuie sa cumpere orice, oricum, acum!

Ei bine, eu cred ca pentru ca industria tuningului sa evolueze, clientul trebuie ghidat spre a isi imbunatati masina in mod corect. La fel ca la un croitor, produsul pe care il cumperi trebuie sa fie pentru tine si sa te avantajeze! Aici intervin eu.

Designer

Zece ani am creat body-kituri si jante pentru alte companii. Am fost un designer care a reusit sa se bucure de succes pe plan international, avand lucrari care nu doar ca au ajuns pe strazile din toata lumea, ci au fost prezente la cele mai mari show-uri auto!

Aparitiile in presa internationala au fost nenumarate, iar aproape intotdeauna evaluarile lucrarilor mele au fost pozitive. Cel mai mare compliment pe care l-am primit, de la o publicatie din Statele Unite, The Drive, a fost ca “am reusit imposibilul, sa imbunatatesc un Ferrari”. In momentul acela mi-am dat seama ca este momentul sa fac urmatorul pas, brandul personal. Asa s-a nascut Marius Designhaus.